top of page

SUPPORTERS

Γίνε Υποστηρικτής! #supporter

 

Το σωματείο μας αποφάσισε να εισαγάγει το θεσμό του Υποστηρικτή ώστε να δώσει την ευκαιρία στους φίλους των Καστελλάνων να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας! Στήριξε την ομάδα μας και γίνε μέρος της ιστορίας!

 

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Καστελλάνοι ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να κάνει τη διαφορά στον παραολυμπιακό αθλητισμό, δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα με αναπηρία να αγωνιστούν αλλά και να διακριθούν μέσα από τη συμμετοχή τους! 

 

Το 2014 συμμετείχαν οι πρώτοι αθλητές του  σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Έκτοτε οι Καστελλάνοι όλων των ηλικιών έχουν πολλαπλασιαστεί χαρίζοντας στην ομάδα μας εκατοντάδες μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα, δεκάδες πανελλήνια ρεκόρ και δύο παγκόσμια ρεκόρ, ενώ αθλητές μας στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες και  συμμετέχουν με επιτυχία σε παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες! 

Ακόμα το σωματείο συμμετέχει σε λαϊκούς αγώνες και δράσεις ενημέρωσης και προώθησης του παραολυμπιακού κινήματος!

 

Η μεγαλύτερη συνολική διάκριση επετεύχθη το 2019, όπου οι Καστελλάνοι κατέκτησαν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 85 σωματεία  με 73 μετάλλια!

 

Τα αθλήματα που καλλιεργούνται είναι η κολύμβηση, η ποδηλασία δρόμου και πίστας, ο στίβος, το μπότσια, το παρατρίαθλο και το ποδόσφαιρο ακρωτηριασμένων. 

 

Ως Υποστηρικτής των Καστελλάνων με μία ετήσια οικονομική ενίσχυση των 20 ευρώ, αποκτάς την Κάρτα Υποστηρικτή στο όνομα σου, ένα αναμνηστικό των Καστελλάνων, και ενημερώνεσαι μηνιαία μέσω email ή messenger για όλα τα νέα της ομάδας μας από αγώνες και δράσεις! Με μία επιπλέον οικονομική ενίσχυση των 15 ευρώ αποκτάς τη κλασική μπορντό μπλούζα των Καστελλάνων.

 

Συμπλήρωσε την online φόρμα και γίνε μέρος της ιστορίας! 

 

Εναλλακτικά, συμπλήρωσε την αίτηση και στείλε την στο email ή τη σελίδα μας στο facebook ή απλά στείλε μας τα στοιχεία σου στα μέσα επικοινωνίας.

 

 

Για πληροφορίες askastellanoi@gmail.com και 6939758776

 

bottom of page