top of page

Amputee Football στη Βαρσοβία οι Καστελλάνοι!

Οι Καστελλάνοι με 4μελή εκπροσώπηση, βρέθηκαν στη Βαρσοβία το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου και συμμετείχαν στο προπονητικό καμπ Amputee Football της εθνικής Πολωνίας. Η παρουσία μας εκεί πραγματοποιήθηκε ύστερα από επίσημη πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Amputee Football (EAFF) και της Πολωνικής ομάδας, ώστε να εξοικειωθούμε με το άθλημα και να γνωρίσουμε δια ζώσης τους αρμόδιους φορείς ανάπτυξης τους αθλήματος στην Ευρώπη. Η αποστολή αποτελείτο από τον Άρη Μαυρόπουλο (team manager), τον Γιώργο Ιορδανίδη (προπονητή ποδοσφαίρου) και τους αθλητές Νίκο Παπαγγελή και Δημήτρη Βουβόπουλο.


Σε αυτό το πανέμορφο άθλημα μπορούν να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές είτε με ακρωτηριασμό είτε εκ γεννετής ανωμαλία, στο ένα κάτω άκρο χρησιμοποιώντας πατερίτσες (παίχτες γηπέδου) ή στο ένα άνω άκρο (τερματοφύλακες). Σε κάθε ομάδα αγωνίζονται 7 αθλητές, ενώ η διάρκεια του αγώνα είναι 50 λεπτά.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα μας ΑΣ ΑμεΑ Καστελλάνοι και ο επικεφαλής προπονητής Άρης Μαυρόπουλος, έχουν λάβει το χρίσμα διάδοσης και ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα! Κατά αυτόν τον τρόπο η ομάδα μας λειτουργεί και ως εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σε αυτόν τον ρόλο και να προσδώσουμε στο άθλημα την υπόσταση που του αξίζει.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page