top of page

Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρουμε να πιάσουμε τους στόχους μας!


Η μεταγραφή του Θοδωρή Χριστοδούλου, ο οποίος θα ενισχύσει το ποδηλατικό μας τμήμα, είναι γεγονός. Ο Θοδωρής με την κλάση του θα υπερκαλύψει το κενό στη κατηγορία C5 που αφήνει η αποδέσμευση του Βαβαρούτσου, ενώ θα συνθέσει με τους Θεοδωρίδη και Καπασούρη ένα πολύ δυνατό τρίδυμο στην κατηγορία.


Ο Θοδωρής είναι 34 ετών, ζει και προπονείται στο Μεσολόγγι. Ασχολείται με την ποδηλασία σε αγώνες αρτιμελών από το 2013. Τη διετία 2019-2020 κατέκτησε με τα χρώματα του Τάλως τους πρώτους του τίτλους στην κατηγορία C5 στην ποδηλασία πίστας και δρόμου, σημειώνοντας παράλληλα και πανελλήνια ρεκόρ. Σημαντικότερη στιγμή του, η 15η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Έμεν το 2019 στον δρόμο αντοχής.



Πώς αισθάνεσαι που φέτος θα αγωνίζεσαι με τα χρώματα των Καστελλάνων;


Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έγινα μέλος σ αυτή την ομάδα «οικογένεια» και ελπίζω το 2021 να καταφέρουμε να πιάσουμε τους στόχους μας!!!


Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το 2021;


Ο στόχος μου φέτος είναι να πιάσω το περσινό αγωνιστικό επίπεδο - απείχα 6 μήνες- και να ανέβω όσο περισσότερο μπορώ. Ωστόσο θα προσπαθήσω να συμμετάσχω σε διεθνείς αγώνες, να κατακτήσω το πρωτάθλημα στην κατηγορία μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να παραμείνει ψηλά στην κατάταξη των μεταλλίων.


Ένα μήνυμα για τους φίλους της ομάδας;


Στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας, καλή χρονιά και καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε!!! Με υπομονή κ επιμονή θα καταφέρουμε να πιάσουμε τους στόχους μας.




Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page