top of page

Από το Βέλγιο στην Κρήτη τα μπορντό πεντάλ!

Μία ιδιαίτερα απαιτητική αλυσίδα διεθνών και εθνικών αγώνων για τους ποδηλάτες μας έλαβε τέλος! Γύρος της Φλάνδρας, Παγκόσμιο Κύπελλο, Φαιστός και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και όλα αυτά σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων! Με τους βαθμούς που συγκεντρώθηκαν πήραν την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Κατερίνα Ελ Λατίφ και για το Ευρωπαϊκό ο Σύρμας!



Γύρος της Φλάνδρας 2/5


Η αγωνιστική δράση στο Βέλγιο για τους αθλητές μας ξεκίνησε με τον κλασικό αγώνα της Φλάνδρας Ronde van Vlaanderen! Μία δύσκολη διαδρομή με απαιτητικές αναβάσεις, όπως αρμόζει σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα. Οι ποδηλάτες μας πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και άνοιξαν λογαριασμό στην κατάταξη της UCI.


2η Ελ Λατίφ Τ2, 5ος Σύρμας Η5, 10ος Παπακυργιάκης C4, 13ος Χριστοδούλου C5, DNF Σαράντη H4



Παγκόσμιο Κύπελλο Οστένδης 6-9/5


Στη συνέχεια οι πρωταθλητές μας αγωνίστηκαν στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς, με ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό. Ελ Λατίφ και Σύρμας κατάφεραν να πλασαριστούν υψηλά συγκεντρώνοντας πολλούς βαθμούς, ενώ Παπακυργιάκης και Χριστοδούλου στερήθηκαν μία καλή εμφάνιση στο αγώνισμα αντοχής βρισκόμενοι στο κύριο γκρουπ του αγώνα, έπειτα από μαζική πτώση τουλάχιστον 10 αθλητών.


Ατομική Χρονομέτρηση: 5η Ελ Λατίφ T2, 12ος Σύρμας H5, 23ος Παπακυργιάκης C4, 29ος Χριστοδούλου C5

Δρόμος Αντοχής: 5η Ελ Λατίφ T2, 11ος Σύρμας H5, DNF Παπακυργιάκης C4, DNF Χριστοδούλου C5



Φαιστός και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 15-16/5


Τέλος, 9 ποδηλάτες μας συμμετείχαν στον εγχώριο διεθνή αγώνα Φαιστός παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Τυμπάκι της Κρήτης. Η συμμετοχή μας περιελάμβανε δύο επιστροφές στην αγωνιστική δράση με Μπαρδάκη και Πατσατσόγλου και ντεμπούτο Φερέτου! Επτά Καστελλάνοι κατάφεραν να αναδειχθούν Πρωταθλητές, φέρνοντας έτσι την ομάδα μας στην πρώτη θέση της κατάταξης με 11 χρυσά και 1 αργυρό!


Ατομική Χρονομέτρηση: 1η Ελ Λατίφ T2, 1ος Σύρμας H5, 1ος Παπακυργιάκης C4, 1ος Φερέτος Η3, 1η Μπαρδάκη Η5, 1η Πατσατσόγλου Η4, 2ος Χριστοδούλου C5, 5ος Θεοδωρίδης C5, 4ος Τσεβάς Τ2


Δρόμος Αντοχής: 1η Ελ Λατίφ T2, 1ος Σύρμας H5, 1ος Παπακυργιάκης C4, 1ος Φερέτος Η3, 1ος Χριστοδούλου C5, 4ος Θεοδωρίδης C5, 4ος Τσεβάς Τ2



Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook!

Ακολουθήστε μας και στο Instagram @forzacastellani




Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page