top of page

Παραμείναμε στην κορυφή!


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Καστελλάνοι με την πληθώρα συμμετοχών και διακρίσεων εντός των τειχών της χώρας, κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφή των μεταλλίων και για το 2020! Με συνολικά 80 μετάλλια σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ που λάβαμε μέρος (πλην του Μπότσια και του Παρατριάθλου που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω covid19), καταφέραμε να παραμείνουμε πρώτοι βάσει πληθώρας αλλά και χρυσών μεταλλίων. Συνεχίζουμε έτσι μία σταθερή πορεία στις πρώτες θέσεις την τελευταία πενταετία.


Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Καστελλάνους, τους προπονητές, τους διοικητικούς παράγοντες και τους εθελοντές μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Υποστηρικτές και φίλους των Καστελλάνων, αλλά και στην SC Johnson Hellas για την πολύτιμη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια!


Συγχαρητήρια σε όλα τα αθλητικά σωματεία για τη συμμετοχή τους σε μία απαιτητική χρονιά τόσο με προπονητικούς και αγωνιστικούς, όσο και οικονομικούς περιορισμούς λόγω της μη επιχορήγησης των σωματείων.


Ευχόμαστε και το 2021 να είναι ιδιαίτερο αποδοτικό για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας και να μας γεμίσουν με υπερηφάνεια, πάνω από όλα με τη συμμετοχή και τον τίμιο αγώνα τους!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page