top of page

Ντεμπούτο για τους Ποδοσφαιριστές μας!

Η πρώτη διασυλλογική διοργάνωση στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/6 με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Δήμου Μεταμόρφωσης, υπό την αιγίδα της νεοσύστατης ομοσπονδίας ΕΟΠ ΑμεΑ.



Οι Καστελλάνοι ως πρωτοπόροι του αθλήματος στην Ελλάδα δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση. Για την ομάδα μας συμμετείχαν οι Πανίδης (C), Τσίκουρας, Αλεξάς, Βασιάδης, Λαζαρίδης και Ευθυμίου.



Κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός κάμπτοντας την αντίσταση της ομάδας μας στα πέναλτι, αφού πρώτα ο Αγριανίτης ισοφάρισε στο τέλος του αγώνα το γκολ του Πανίδη. Και οι δύο ομάδες κατάφεραν να επικρατήσουν του Ηρόδικου.


Καστελλάνοι - Ηρόδικος 3-0 Ηρόδικος - ΠΑΟ 0-2 ΠΑΟ - Καστελλάνοι 1-1 (7-6 πεν.)



Οι ποδοσφαιριστές μας πρωταγωνίστησαν με την απόδοσή τους στη διοργάνωση. Ως αποτέλεσμα, ο Πανίδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (4 τέρματα), ενώ ο Τσίκουρας ψηφίστηκε ως MVP. Ο Ευθυμίου μοιράστηκε με τον Υδραίο (ΠΑΟ) το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα.


Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους συντελεστές της διοργάνωσης, για αυτήν την πρώτη προσπάθεια σε συλλογικό επίπεδο!



Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page